Szabó, Zsófia (2013) Különböző gyümölcsízesítésű kefirek fejlesztése és egyes tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334027; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; Kefirek Kefírgyártás; Alma; Piros ribiszke; Kékszőlő fajták; Gyümölcskészítmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2908 |