MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző gyümölcsízesítésű kefirek fejlesztése és egyes tulajdonságainak vizsgálata

Szabó, Zsófia (2013) Különböző gyümölcsízesítésű kefirek fejlesztése és egyes tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Zsofia.pdf] Szöveg
Szabo_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334027; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; Kefirek Kefírgyártás; Alma; Piros ribiszke; Kékszőlő fajták; Gyümölcskészítmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2908
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése