Bognár, Sándor (2014) Különböző élesztők hatása a pálinka minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bognar_Sandor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bognar_Sandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ348362; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 51-52.; Élip. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Almapálinka; Cefrézés; Irányított erjesztés; Élesztőgombák; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2884 |