MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző élesztők hatása a pálinka minőségére

Bognár, Sándor (2014) Különböző élesztők hatása a pálinka minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bognar_Sandor.pdf] Szöveg
Bognar_Sandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348362; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 51-52.; Élip. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Almapálinka; Cefrézés; Irányított erjesztés; Élesztőgombák; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 11:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2884
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése