Szűcs, Viktor (2015) A különböző derítőszerek használata a borok polifenol összetételére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szucs_Viktor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szucs_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (834kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370652; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 29-30.; Bor. tanszéki jel; Mustderítés; Derítőszerek; Borászati technológia; Polifenolok; Sauvignon blanc; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 18 Dec 2023 13:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2874 |