MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző cukortartalmú mustokból erjesztett borok glicerin- és más magasabb rendű alkohol tartalmának alakulása

Horváth, Borbála (2015) Különböző cukortartalmú mustokból erjesztett borok glicerin- és más magasabb rendű alkohol tartalmának alakulása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Borbala.pdf] Szöveg
Horvath_Borbala.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369736; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 47-51.; Mb. tanszéki jel; Bor. tanszéki jel; Erjedésipari technológiák; Mustelemzés; Glicerin; Bianca; Alkoholtartalom meghatározása; Cukortartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 12:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2873
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése