Kelemenová, Bernadeta (2013) Különböző cukorösszetevők vizsgálata a piskótában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kelemenova_Bernadeta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kelemenova_Bernadeta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334004; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Szacharóz; Xilit; Izoszörp; Cukortartalom; Piskóta; Édesipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2872 |