MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző cukor és édesítőszer tartalmú vizes fagylaltok vizsgálata DSC készülékkel

Báthori, Zsigmond (2015) Különböző cukor és édesítőszer tartalmú vizes fagylaltok vizsgálata DSC készülékkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bathori_Zsigmond.pdf] Szöveg
Bathori_Zsigmond.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369320; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesítőszerek; Citromfagylalt; DSC-technika; Diabetikus élelmiszerek; Szacharóztartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 13:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2871
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése