Salamon, Bertold (2013) Különböző cukor és aszkorbinsav tartalmú, nagy hidrosztatikus nyomással kezelt szamócalé antocianin tartalom változásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Salamon_Bertold.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Salamon_Bertold.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333694; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 40-45.; Ht. tanszéki jel; Szamócalé; Gyümölcslevek; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Antociánok; Tartósítás. nyomás; Flavonoidok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2870 |