MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző céklafajták mikrohullámú vákuumszárítása

Steiner, Vivien (2018) Különböző céklafajták mikrohullámú vákuumszárítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Steiner_Vivien.pdf] Szöveg
Steiner_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389015; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-48.]; Kot. tanszéki jel; Cékla; Céklakészítmények; Beltartalmi vizsgálat; Chips; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Érzékszervi vizsgálat; Cékla; Szárítás-technológia; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Snack-termékek; Fajta-összehasonlítás; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 13:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Babinszky-Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2867
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése