Himmel, Olivér (2017) Különböző Brettanomyces fajokkal végzett erjesztés nyomon követése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Himmel_Oliver.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Himmel_Oliver.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (842kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373769; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 36.; Sör. tanszéki jel; Brettanomyces; Erjedésipari technológiák; Erjeszthetőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2866 |