Nádházi, Petra (2015) Különböző alapanyagú kereskedelmi ecetek minőségi vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nadhazi_Petra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nadhazi_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369221; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Borászat és üdítőitalipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Bor. tanszéki jel; Ecetgyártás; Borecet; Almaecet; Érzékszervi vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Csomagolástechnika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2861 |