Hotyek, Zita (2012) Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hotyek_Zita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hotyek_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332138; Budapest; Szőlész-borász mérnöki (BSc) szak; Bibliogr.: p. 29.; Bor. tanszéki jel; Kádár; Hordókészítés; Hordó; Furmint; Hárslevelű; Tárolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 12:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kállay, Miklós - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2860 |