MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira

Hotyek, Zita (2012) Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hotyek_Zita.pdf] Szöveg
Hotyek_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332138; Budapest; Szőlész-borász mérnöki (BSc) szak; Bibliogr.: p. 29.; Bor. tanszéki jel; Kádár; Hordókészítés; Hordó; Furmint; Hárslevelű; Tárolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 12:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kállay, Miklós
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2860
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése