MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Köles és konjac lisztből fejlesztett gluténmentes, magas rosttartalmú száraztészta

Papp, Noémi (2015) Köles és konjac lisztből fejlesztett gluténmentes, magas rosttartalmú száraztészta. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Papp_Noemi.pdf] Szöveg
Papp_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370029; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Kölesliszt; Konjac; Lisztkeverék; Száraztészták; Gluténmentes száraztészták;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 10:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2791
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése