Mazzag, Dorina (2018) Állati eredetű fehérjeporok oldhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mazzag_Dorina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mazzag_Dorina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389190; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. [30-32.]; Ht. tanszéki jel; Tejpor; Tejpor előállítása; Porított tejtermékek; Tejfehérje; Savópor; Oldhatóság; Színmérés; Sűrűségmérés; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/279 |