MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Állati eredetű fehérjeporok oldhatóságának vizsgálata

Mazzag, Dorina (2018) Állati eredetű fehérjeporok oldhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mazzag_Dorina.pdf] Szöveg
Mazzag_Dorina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389190; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. [30-32.]; Ht. tanszéki jel; Tejpor; Tejpor előállítása; Porított tejtermékek; Tejfehérje; Savópor; Oldhatóság; Színmérés; Sűrűségmérés;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/279
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése