MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Köles alapú probiotikus termékek előállítása

Tóbi, Anita (2013) Köles alapú probiotikus termékek előállítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tobi_Anita.pdf] Szöveg
Tobi_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333685; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 60-62.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Funkcionális élelmiszerek; Köles; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Szójatej;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 10:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2789
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése