Tóbi, Anita (2013) Köles alapú probiotikus termékek előállítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tobi_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tobi_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333685; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 60-62.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Funkcionális élelmiszerek; Köles; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Szójatej; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2789 |