MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Komló használata kovászos kenyér készítésekor

Tóth, Viktor (2018) Komló használata kovászos kenyér készítésekor. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Viktor.pdf] Szöveg
Toth_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392513; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Komló;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2738
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése