Holló, Gergely (2016) Kombinált tartósító eljárásokkal kezelt sárgarépa állományváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hollo_Gergely.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hollo_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382906; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sárgarépa; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2735 |