MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált tartósító eljárásokkal kezelt sárgarépa állományváltozásának vizsgálata

Holló, Gergely (2016) Kombinált tartósító eljárásokkal kezelt sárgarépa állományváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hollo_Gergely.pdf] Szöveg
Hollo_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382906; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sárgarépa; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2735
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése