Török, Viktória (2016) Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása csirkemell állományára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Torok_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Torok_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382570; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2731 |