MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása csirkemell állományára

Török, Viktória (2016) Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása csirkemell állományára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Torok_Viktoria.pdf] Szöveg
Torok_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382570; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2731
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése