MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált kezelésekkel tartósított készételek illékony komponenseinek vizsgálata

Horváth, Brigitta (2016) Kombinált kezelésekkel tartósított készételek illékony komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Brigitta.pdf] Szöveg
Horvath_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382911; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Sárgarépa; Darálthús; Elektronikus orr; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2729
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése