Horváth, Brigitta (2016) Kombinált kezelésekkel tartósított készételek illékony komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382911; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Sárgarépa; Darálthús; Elektronikus orr; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2729 |