MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alkoholszegény sörök előállításának technológiája házi sörfőzési körülmények között

Fonyódi, Gábor (2019) Alkoholszegény sörök előállításának technológiája házi sörfőzési körülmények között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fonyodi_Gabor.pdf] Szöveg
Fonyodi_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391774; Budapest; Sörfőző mester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 36.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörfőzés; Alkoholszegény sörök;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/272
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése