Móri, Petra (2016) Kókuszzsír frakciók fizikai tulajdonságainak vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mori_Petra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mori_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382716; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 61-63.; Gb. tanszéki jel; Kókuszzsír; Zsírsavösszetétel; Kristályosodás; Zsírtartalom; Olvadási viszonyok; Szilárdságvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2719 |