Móri, Petra (2016) Kókuszzsír frakciók fizikai tulajdonságainak vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMori_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382716; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 61-63.; Gb. tanszéki jel; Kókuszzsír; Zsírsavösszetétel; Kristályosodás; Zsírtartalom; Olvadási viszonyok; Szilárdságvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2719 |


