MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alkoholszegény bio alakorsör előállítása : főzőházi folyamatok vizsgálata

Dudás, Márton (2013) Alkoholszegény bio alakorsör előállítása : főzőházi folyamatok vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dudas_Marton.pdf] Szöveg
Dudas_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334099; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-42.; Sör. tanszéki jel; Organikus élelmiszerek; Bioalkohol gyártás; Alakor; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Búzasör; Biosör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
Konzulens
Fogarasi, Attila Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/270
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése