Ihászi, Dániel (2020) Kivonatolási módszerek befolyása a desztillált gin aromaprofiljára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2040.05.07.) |
| Kulcsszavak: | ENTZ412697; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Gin; Desztillált szeszes italok; Gázkromatográfia; Aromavizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2688 |


