Vég, Csaba Tamás (2017) A kitozán hatása brettes borra érzékszervi és analitikai szempontból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Veg_Csaba_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Veg_Csaba_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371694; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 37-39.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Kitozán; Brettanomyces; Érzékszervi bírálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 12:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2683 |