Márton, Tamás (2017) A kisüzemi sörök és a gasztronómia találkozása Budapesten. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marton_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marton_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (764kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373756; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 54-55.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Sörüzemek; Kézműves sörök; Gasztronómia; Vendéglátóipari vállalkozások; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vásárhelyi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2676 |