MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kisüzemi sörfőzdében alkalmazható gyors mikrobiológiai módszerek tanulmányozása, alapvető laboratóriumi háttér tervezése

Fehér, Adrienn (2016) Kisüzemi sörfőzdében alkalmazható gyors mikrobiológiai módszerek tanulmányozása, alapvető laboratóriumi háttér tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Feher_Adrienn.pdf] Szöveg
Feher_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381138; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Söripari technológia; Kritikus Szabályozási Pontok; Mikrobiológiai romlás; Saccharomyces nemzetség; Mikrobiológiai labor;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 08:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2673
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése