MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alkoholmentes sör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi körülmények között kisüzem számára

Erdős, Zoltán (2014) Alkoholmentes sör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi körülmények között kisüzem számára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Erdos_Zoltan.pdf] Szöveg
Erdos_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371091; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/267
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése