MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kisüzemi lekvárfőzés megvalósításának lehetőségei élelmiszerbiztonsági szempontok alapján

Tokodi, Kitti (2016) Kisüzemi lekvárfőzés megvalósításának lehetőségei élelmiszerbiztonsági szempontok alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tokodi_Kitti.pdf] Szöveg
Tokodi_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ362904; Budapest; Informatikus és szakigazgatási agrármérnök BSc szak, szakigazgatási szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Mat. tanszéki jel; Szilvalekvár; Élelmiszerbiztonság; Magyar Élelmiszerkönyv; HACCP rendszer; Kisvállalkozások;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 08:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ertseyné Peregi, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2664
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése