MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kisüzemi és kézműves sörök antioxidáns kapacitását befolyásoló tényezők vizsgálata

Czura, Bence Péter (2015) Kisüzemi és kézműves sörök antioxidáns kapacitását befolyásoló tényezők vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Czura_Bence_Peter.pdf] Szöveg
Czura_Bence_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369954; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-47.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Söripari technológia; Kézműves sörök; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 08:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2662
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése