Czura, Bence Péter (2015) Kisüzemi és kézműves sörök antioxidáns kapacitását befolyásoló tényezők vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Czura_Bence_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Czura_Bence_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369954; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-47.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Söripari technológia; Kézműves sörök; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Papp, Nóra - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2662 |