MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes technológiák kombinációjának alkalmazása sertéskaraj fizikai és mikrobiológiai jellemzőire

Magó, Mónika (2015) Kíméletes technológiák kombinációjának alkalmazása sertéskaraj fizikai és mikrobiológiai jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mago_Monika.pdf] Szöveg
Mago_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370406; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 52-54.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Sertéshús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Listeria monocytogenes; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2619
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése