MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes tartósítási eljárások (hő és nagy hidrosztatikus nyomás) bogyósgyümölcsökre gyakorolt hatásának vizsgálata elektronikus orral

Farkas, Valér (2013) Kíméletes tartósítási eljárások (hő és nagy hidrosztatikus nyomás) bogyósgyümölcsökre gyakorolt hatásának vizsgálata elektronikus orral. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Farkas_Valer.pdf] Szöveg
Farkas_Valer.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371629; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 62-70.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Gyümölcspüré;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2617
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése