Farkas, Valér (2013) Kíméletes tartósítási eljárások (hő és nagy hidrosztatikus nyomás) bogyósgyümölcsökre gyakorolt hatásának vizsgálata elektronikus orral. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Farkas_Valer.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Farkas_Valer.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371629; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 62-70.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Gyümölcspüré; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2617 |