MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kézműves sörök illékony aromavegyületeinek vizsgálata GC-MS módszerrel

Csuka, Noémi (2016) Kézműves sörök illékony aromavegyületeinek vizsgálata GC-MS módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csuka_Noemi.pdf] Szöveg
Csuka_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381127; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Kézműves sörök; Söripari technológia; Aromaanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csóka, Mariann
-
-
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2608
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése