MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kézműves gyümölcspasztillák gyártástechnológiájának kidolgozása

Kiss, Dóra (2015) Kézműves gyümölcspasztillák gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Dora.pdf] Szöveg
Kiss_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369974; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Kot. tanszéki jel; Almafeldolgozás; Gyümölcsvelő; Pasztilla; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2605
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése