MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kezelési paraméterek hatása különböző fajtájú szamócából előállított pürék illékony komponenseire

Mlinkó, Anna (2012) Kezelési paraméterek hatása különböző fajtájú szamócából előállított pürék illékony komponenseire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mlinko_Anna.pdf] Szöveg
Mlinko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326677; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 34-35.; Ht. tanszéki jel; Szamócapüré; Szamóca; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Gyümölcspüré;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2604
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése