Csákvári, Csilla Zsuzsanna (2017) Kezelési körülmények hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt málnapüré érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ375942; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Málnafeldolgozás; Gyümölcspüré; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2603 |