Bényi, Dóra (2016) Kezelési idő hatásának vizsgálata tojáslé termékekre 400 MPa-os HHP alkalmazása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Benyi_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Benyi_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381906; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Viszkozitás; Tojásfehérje; Vákuum-csomagolás; DSC-technika; Habcsók; Omlettek; Színmérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2601 |