MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kezelési idő hatásának vizsgálata tojáslé termékekre 400 MPa-os HHP alkalmazása során

Bényi, Dóra (2016) Kezelési idő hatásának vizsgálata tojáslé termékekre 400 MPa-os HHP alkalmazása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Benyi_Dora.pdf] Szöveg
Benyi_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381906; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Viszkozitás; Tojásfehérje; Vákuum-csomagolás; DSC-technika; Habcsók; Omlettek; Színmérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2601
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése