MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kevert kultúrás erjesztés tanulmányozása lager és ale élesztő bevonásával

Volter, Petra (2016) Kevert kultúrás erjesztés tanulmányozása lager és ale élesztő bevonásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Volter_Petra.pdf] Szöveg
Volter_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390801; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 53-54.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Erjedésipari technológiák; Elektronikus orr; Lager élesztőtörzs; Ale élesztőtörzs;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2599
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése