Meizner, Enikő (2018) Kevert kultúrás erjesztés hatása a gyümölcspálinka minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ392532; Budapest; Pálinkamester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Almapálinka; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák; Vegyeskultúrás fermentáció; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2598 |


