Meizner, Enikő (2018) Kevert kultúrás erjesztés hatása a gyümölcspálinka minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ392532; Budapest; Pálinkamester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Almapálinka; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák; Vegyeskultúrás fermentáció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2598 |