MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kevert élesztőkultúrák alkalmazása a cefrézésnél

Kőnig, Ágoston (2019) Kevert élesztőkultúrák alkalmazása a cefrézésnél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Konig_Agoston_SY.pdf] Szöveg
Konig_Agoston_SY.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397924; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Cefrézés; Körtepálinkák; Meggypálinka; Saccharomyces cerevisiae; Kluyveromyces thermotolerans élesztő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2597
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése