Soós, Dorottya (2014) Kétrétegű, marcipánnal töltött bonbonok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Soos_Dorottya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Soos_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370966; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Marcipán; Töltött csokoládék; Csokoládés desszertek; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 09:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2593 |