MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kétrétegű, marcipánnal töltött bonbonok termékfejlesztése

Soós, Dorottya (2014) Kétrétegű, marcipánnal töltött bonbonok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Soos_Dorottya.pdf] Szöveg
Soos_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370966; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Marcipán; Töltött csokoládék; Csokoládés desszertek; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 09:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2593
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése