MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kereskedelmi forgalomban kapható növényi alapú italok és a tehéntej összehasonlítása egyes beltartalmi paramétereik és érzékszervi tulajdonságaik alapján

Sztanyik, Zsófia (2019) Kereskedelmi forgalomban kapható növényi alapú italok és a tehéntej összehasonlítása egyes beltartalmi paramétereik és érzékszervi tulajdonságaik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sztanyik_Zsofia.pdf] Szöveg
Sztanyik_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391610; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Ht. tanszéki jel; Növényi eredetű élelmiszerek; Növényi tejek; Tejipari technológia; Tehéntej; Szójatermékek; Kókusztej; Mandula; Színmérés; Szárazanyag-tartalom; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 10:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2546
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése