Lajgut, Bernadett (2014) A kémiai és a kémiai-tejsavbaktérium színtenyészetek felhasználásának lehetőségei a hazai tejtermékgyártásban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lajgut_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lajgut_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370800; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Ht. tanszéki jel; Savanyú tejkészítmények; Tejszín; Naszálytej Rt.; GDL gyártás; Joghurtok; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2525 |