MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kémiai és a kémiai-tejsavbaktérium színtenyészetek felhasználásának lehetőségei a hazai tejtermékgyártásban

Lajgut, Bernadett (2014) A kémiai és a kémiai-tejsavbaktérium színtenyészetek felhasználásának lehetőségei a hazai tejtermékgyártásban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lajgut_Bernadett.pdf] Szöveg
Lajgut_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370800; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Ht. tanszéki jel; Savanyú tejkészítmények; Tejszín; Naszálytej Rt.; GDL gyártás; Joghurtok; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2525
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése