MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Keksztermék módosítása a WHO Healthy Choice kritériumok alapján

Bognár, Erzsébet (2014) Keksztermék módosítása a WHO Healthy Choice kritériumok alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bognar_Erzsebet.pdf] Szöveg
Bognar_Erzsebet.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371043; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Gb. tanszéki jel; Lisztkeverék; Karob-liszt; Kekszgyártás; Farinográfos vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 10:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Karlovits, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2519
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése