Bognár, Erzsébet (2014) Keksztermék módosítása a WHO Healthy Choice kritériumok alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bognar_Erzsebet.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bognar_Erzsebet.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371043; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Gb. tanszéki jel; Lisztkeverék; Karob-liszt; Kekszgyártás; Farinográfos vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 10:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Karlovits, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2519 |