MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kék mozzarellát okozó Pseudomonas sp. mikrobiológiai gátlása és gyakorlati alkalmazhatóságának vizsgálata

Pálfy, Nóra (2015) A kék mozzarellát okozó Pseudomonas sp. mikrobiológiai gátlása és gyakorlati alkalmazhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palfy_Nora.pdf] Szöveg
Palfy_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368950; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ég. tanszéki jel; Sajtgyártás; Mozzarella; Tejsavbaktériumok; Pseudomonas törzsek; Pseudomonas fluorescens; Mikrobiológiai stabilitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 10:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gáspár, Igor
-
-
Konzulens
Zalán, Zsolt
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2515
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése