Kovács, Gréta (2015) Kávépasztával készült ét- és tejcsokoládé technológiája. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegKovacs_Greta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370598; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Kávépaszta; Étcsokoládé; Tejcsokoládé; Reológiai vizsgálatok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2499 |


