MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kávécseresznye-pasztával töltött csokoládé termékfejlesztése

Lovas, Viktória (2019) Kávécseresznye-pasztával töltött csokoládé termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lovas_Viktoria.pdf] Szöveg
Lovas_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391702; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [48-49.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bonbon; Kávépaszta; Édesipari technológia; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2494
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése