MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kávéblendek antioxidáns hatásának alakulása az összetétel és a pörkölés körülményeinek függvényében

Vajda, Eszter Krisztina (2019) Kávéblendek antioxidáns hatásának alakulása az összetétel és a pörkölés körülményeinek függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vajda_Eszter_Krisztina_JK.pdf] Szöveg
Vajda_Eszter_Krisztina_JK.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397973; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-42.; Gb. tanszéki jel; Kávéfeldolgozás; Kávépörkölés; Pörkölt kávé; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Hőmérséklet-nyomonkövetése; Arabica kávé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2493
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése