MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kávé őrlési módjának hatása az őrlemény egyes fizikai tulajdonságaira

Kovács, Anikó (2018) A kávé őrlési módjának hatása az őrlemény egyes fizikai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Aniko.pdf] Szöveg
Kovacs_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389704; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 45-47.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Kávépörkölés; Őrléstechnológia; Szemcseméret; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2492
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése