Kovács, Anikó (2018) A kávé őrlési módjának hatása az őrlemény egyes fizikai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389704; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 45-47.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Kávépörkölés; Őrléstechnológia; Szemcseméret; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2492 |