Szentgyörgyi, Kincső (2020) Karobpor felhasználásának lehetőségei vegán, gluténmentes, minőségi száraztészta és ostya fejlesztésénél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szentgyorgyi_Kincso_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szentgyorgyi_Kincso_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430349; Budapest; Bibliogr.: fol 58-65.; Gb. tanszéki jel; Karobpor; Száraztészták; Tésztaipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 10:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2485 |