Bátor, Emese (2019) A Kápia fajtatípusú étkezési paprika eltarthatóságának és hidegkárosodásának vizsgálata objektív roncsolásmentes módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bátor_Emese.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bátor_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396100; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; ÁÉ. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Kápia paprika; Hideghatás; Eltarthatóság; Tárolási hőmérséklet; Állományvizsgálat; Klorofill fluoreszcenciás mérés; Színmérés; Érésvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 09:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - Konzulens Zsomné, Muha Viktória - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2473 |