MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kakaós és csokoládémasszán belüli részecskeméret-eloszlás és az érzékszervi tulajdonságok kapcsolata

Szabó, Krisztián (2014) Kakaós és csokoládémasszán belüli részecskeméret-eloszlás és az érzékszervi tulajdonságok kapcsolata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Krisztian.pdf] Szöveg
Szabo_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371071; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Gb. tanszéki jel; Kakaómassza; Csokoládémassza; Édesipari technológia; Részecskeszámlálás; Aprító készülékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 09:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2454
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése