Szabó, Krisztián (2014) Kakaós és csokoládémasszán belüli részecskeméret-eloszlás és az érzékszervi tulajdonságok kapcsolata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Krisztian.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371071; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Gb. tanszéki jel; Kakaómassza; Csokoládémassza; Édesipari technológia; Részecskeszámlálás; Aprító készülékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2454 |